UFC: Kamaru Usman treft Jorge Masvidal in Las Vegas Nieuws
Nieuws

UFC: Kamaru Usman treft Jorge Masvidal in Las Vegas

UFC: Kamaru Usman treft Jorge Masvidal in Las Vegas
UFC: Kamaru Usman treft Jorge Masvidal in Las Vegas

Iedereen vroeg ​​zich af tegen wie Jorge Masvidal als volgende zal vechten.

Dana White sprak vandaag tijdens "The Jim Rome Show" in Miami voor de mediaweek van Super Bowl en onthulde dat het plan is om Masvidal te boeken tegen kampioen kampioen Kamaru Usman. Er werd geen concrete datum gegeven voor het gevecht.

"We gaan Masvidal naar Vegas brengen," zei White. "Dus hij en Usman zullen vechten in Vegas, waarschijnlijk tijdens UFC's international fightweek, als hij wint, doen we misschien zijn eerste titelverdediging hier in Miami."

Stroomversnelling

Deze week raakten Masvidal en Usman in een verbale woordenwisseling op de Super Bowl-mediadag, waarbij ze elkaar flink te lijf gingen en gescheiden moesten worden door beveiliging.

Op de vraag of Usman versus Masvidal altijd het plan was, gaf White toe dit zo was, maar het lijkt erop dat dit door de woordenwisseling in een versnelling is geraakt. White voegde eraan toe dat de UFC nog niet klaar was om het gevecht aan te kondigen, maar hij deed het toch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws