UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch

UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch
UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch

Het lijkt er op dat The Baddest Mother Fucker (BMF) kampioen Jorge Masvidal een titelkans overslaat. Hij zoekt een rematch met Nate Diaz die hij versloeg voor de onofficiële BMF titel van de UFC.

Net toen het leek alsof Jorge Masvidal zou strijden voor zijn eerste UFC titel ziet hij een andere kans. Vorig jaar versloeg Masvidal concurrent Diaz in een bloederige confrontatie. Diaz wilde doorvechten maar de dokter stopte de UFC 244 wedstrijd.

Diaz zijn gezicht leek meer op een open wond, zo geteisterd was deze door het geweld van Masvidal. Diaz is al sinds de dokter de strijd controversieel stopte bezig om alles terug te draaien. Hij reageerde op de oproep van Masvidal en gaf aan dat hij klaar is voor de herkansing.

Conor McGregor

UFC-president Dana White plaagde eerder deze maand andere opties voor Masvidal. Liet onlangs zelf doorschemeren dat hij in plaats een titelgevecht zijn zaken met Nate Diaz zou kunnen regelen. Als Masvidal uiteindelijk kiest voor de Diaz-rematch dan komt Conor McGregor om de hoek.

Ali Abdelaziz de manager van Kamaru Usman zegt dat als Masvidal geen gevecht met Usman aangaat. Deze bereidt is een titelkans toe te kennen aan voormalig UFC kampioen McGregor. Het beloofd een hete zomer te worden bij de UFC met deze gevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws