UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch

UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch

UFC BMF kampioen Jorge Masvidal en Nate Diaz in voor rematch

Het lijkt er op dat The Baddest Mother Fucker (BMF) kampioen Jorge Masvidal een titelkans overslaat. Hij zoekt een rematch met Nate Diaz die hij versloeg voor de onofficiële BMF titel van de UFC.

Net toen het leek alsof Jorge Masvidal zou strijden voor zijn eerste UFC titel ziet hij een andere kans. Vorig jaar versloeg Masvidal concurrent Diaz in een bloederige confrontatie. Diaz wilde doorvechten maar de dokter stopte de UFC 244 wedstrijd.

Diaz zijn gezicht leek meer op een open wond, zo geteisterd was deze door het geweld van Masvidal. Diaz is al sinds de dokter de strijd controversieel stopte bezig om alles terug te draaien. Hij reageerde op de oproep van Masvidal en gaf aan dat hij klaar is voor de herkansing.

Conor McGregor

UFC-president Dana White plaagde eerder deze maand andere opties voor Masvidal. Liet onlangs zelf doorschemeren dat hij in plaats een titelgevecht zijn zaken met Nate Diaz zou kunnen regelen. Als Masvidal uiteindelijk kiest voor de Diaz-rematch dan komt Conor McGregor om de hoek.

Ali Abdelaziz de manager van Kamaru Usman zegt dat als Masvidal geen gevecht met Usman aangaat. Deze bereidt is een titelkans toe te kennen aan voormalig UFC kampioen McGregor. Het beloofd een hete zomer te worden bij de UFC met deze gevechten.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page