UFC IN GROTE PROBLEMEN: 'Heb je vechters mail ons' Nieuws
Nieuws

UFC IN GROTE PROBLEMEN: 'Heb je vechters mail ons'

UFC IN GROTE PROBLEMEN: 'Heb je vechters mail ons'

"De UFC is nog steeds bezig met het organiseren van een evenement volgend weekend in de VS. Het merendeel van de vechters die op het UFC London event zouden strijden, kunnen niet overkomen en de status van Woodley-Edwards is nog steeds TBD. Ze vragen nieuwe strijders om de kaart te vullen, "meldt ESPN report Ariel Helwani.

Vechters van buitenaf

Er wordt hard gezocht naar vervangende vechters en de UFC zet alle zeilen bij meld Helwani. "Dit is een e-mail die ze volgende week naar managers en vertegenwoordigers over deze nieuwe kaart sturen. Zoals je kunt zien, staan ze zelfs open voor het ondertekenen van vechters die momenteel niet op het rooster staan om het event te vullen. "

Helwani, plaatst als bewijs de tekst van het email bericht wat er uit gezonden gaat worden. Wel is het zo dat alleen vechters uit Amerika zich kunnen melden, of die al aanwezig zijn in het voorzien van de nodige visa en gezondheidsverklaringen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws