Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC IN GROTE PROBLEMEN: ‘Heb je vechters mail ons’

UFC IN GROTE PROBLEMEN: ‘Heb je vechters mail ons’

De UFC verkeerd in de problemen voor hun aankomende event welke verplaatst wordt van Londen naar een nog nader te bepalen locatie in Amerika.

“De UFC is nog steeds bezig met het organiseren van een evenement volgend weekend in de VS. Het merendeel van de vechters die op het UFC London event zouden strijden, kunnen niet overkomen en de status van Woodley-Edwards is nog steeds TBD. Ze vragen nieuwe strijders om de kaart te vullen, “meldt ESPN report Ariel Helwani.

Vechters van buitenaf

Er wordt hard gezocht naar vervangende vechters en de UFC zet alle zeilen bij meld Helwani. “Dit is een e-mail die ze volgende week naar managers en vertegenwoordigers over deze nieuwe kaart sturen. Zoals je kunt zien, staan ze zelfs open voor het ondertekenen van vechters die momenteel niet op het rooster staan om het event te vullen. “

Helwani, plaatst als bewijs de tekst van het email bericht wat er uit gezonden gaat worden. Wel is het zo dat alleen vechters uit Amerika zich kunnen melden, of die al aanwezig zijn in het voorzien van de nodige visa en gezondheidsverklaringen.

Bekijk ook

BREAKING: UFC 249 alsnog compleet afgelast

De UFC heeft donderdagnacht alsnog het het UFC 249 event definitief afgeblazen Er was al ...

UFC-vechter zegt af na dood familieleden door coronavirus

Rose Namajunas trok zich eerder terug uit UFC 249 nadat twee van haar familieleden stierven ...

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

Jose Aldo en collega UFC-vechters in de problemen

Visa problemen zetten zeven Brazilianen buitenspel voor UFC 250, waaronder Jose Aldo en Shogun Rua. ...