UFC icoon Jose Aldo stelt pensioen uit: Tekent nieuw contract Nieuws
Nieuws

UFC icoon Jose Aldo stelt pensioen uit: Tekent nieuw contract

UFC icoon Jose Aldo stelt pensioen uit: Tekent nieuw contract
UFC icoon Jose Aldo stelt pensioen uit: Tekent nieuw contract

Alhoewel het er alle schijn van had gaat, goormalig UFC-kampioen Jose Aldo toch niet met pensioen.

Hij is wellicht de grootste vedergewicht in de geschiedenis van mixed martial arts, Jose Aldo en zo als het er naar uit ziet blijft hij nog een tijdje, maandag werd bekend dat j=hij zijn voorgenomen pensioen nog even uitstelt..

ESPN meldt dat UFC-president Dana White, vertelde dat Aldo een exclusieve contractverlenging met de UFC heeft getekend. Dat werd ook bevestigd door oude coach en manager van Aldo, Andre Pederneiras.

Rematch met Conor McGregor

Aldo zal maar liefst 8 gevechten voeren onder zijn nieuwe contract wat hij al afgelopen mei ondertekende. In januari gaf Aldo aan dat hij van plan was om de rest van zijn UFC-contract uit te dienen in 2019 en mogelijk een nieuwe carrière in het boksen na te streven.

ZIE OOK >> Jose Aldo en het haat bericht van Conor McGregor

"Ik was al van plan te stoppen toen ik 30 jaar oud werd en iets anders te beginnen", vertelde Aldo in januari aan ESPN. Nu blijkt dat de fans voorlopig nog niet van Aldo af zijn, of er in het contract een eventuele rematch met Conor McGregor is opgenomen is niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws