UFC Hall of Famer Pat Miletich gearresteerd door de politie MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Hall of Famer Pat Miletich gearresteerd door de politie

UFC Hall of Famer Pat Miletich gearresteerd door de politie
UFC Hall of Famer Pat Miletich gearresteerd door de politie

UFC Hall of Famer Pat Miletich werd maandag gearresteerd in Moline, Illinois, op verdenking van rijden onder invloed.

De 54-jarige UFC legende werd maandag staande gehouden door de politie, zo meldt Volgens de Quad-City Times. Volgens de proces verbalen is de MMA-vechter op beschuldiging van rijden onder invloed opgepakt. Er is nog geen bevestiging of Miletich boven of onder de wettelijke limiet voor alcoholgehalte in het bloed van 0,08 was.

Miletich is een van de grootste vechters in de geschiedenis van mixed martial arts en hij was de eerste UFC-kampioen weltergewicht en de winnaar van het UFC 16-toernooi voor weltergewicht. Miletich begon zijn MMA-carrière in 1995 en won de eerste 15 gevechten van zijn carrière voordat hij verloor van Matt Hume via TKO in 1997.

Meer keren opgepakt

Een jaar later maakte hij zijn UFC-debuut en won hij het weltergewicht toernooi van de UFC in 1998. Dit is niet de eerste keer dat Miletich met de politie in aanraking komt. Miletich pleitte in maart 2019 schuldig aan beschuldigingen van het besturen van een voertuig terwijl hij onder invloed was.

Dit nadat hij in september 2018 door de politie van Bettendorf was gearresteerd. Miletich werd veroordeeld tot een jaar zonder toezicht, maar werd in juli 2019 hiervan ontheven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws