Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Hall of Fame: MMA-veteraan Michael Bisping toegevoegd

UFC Hall of Fame: MMA-veteraan Michael Bisping toegevoegd

Youtube

Michael Bisping is een voormalig UFC-kampioen, winnaar van de reality-serie ‘The Ultimate Fighter’, een pionier voor de Britse MMA en nu een toekomstige UFC Hall of Famer.

De UFC Hall of Fame is een plek waar de beste MMA-vechters die onder de organisatie vechten worden geëerd. Afgelopen week werd bekend gemaakt dat de Engelsman Bisping zal worden toegevoegd aan de eervolle vermelding.

Bisping (30-9 MMA, 20-9 UFC), een voormalige middengewicht-kampioen, zal in de UFC Hall of Fame-klasse 2018 (modern era) plaatsnemen. Hij is hiermee de 5e vechter die in deze Hall of Fame sectie wordt toegevoegd. De Hall of Fame is verdeeld in diverse secties waar ‘modern era’ er een van is.

Film acteur en analist

Bisping, 40, maakte zijn MMA-debuut in april 2004. Hij stelde een 10-0-record samen om een ​​uitnodiging te verdienen voor seizoen 3 van ‘The Ultimate Fighter’. Hij won het toernooi en versloeg Josh Haynes bij The Ultimate Fighter 3 Finale in juni 2006 om zijn UFC-contract te verdienen.

Sinds zijn pensionering speelde Bisping in diverse films en is hij als analist of commentator voor UFC-wedstrijden actief. Bisping is in goed gezelschap want hij voegt zich bij Forrest Griffin, B.J. Penn, Urijah Faber en Ronda Rousey, die alreeds in de ‘modern era’ sectie van de UFC Hall of Fame zijn opgenomen.

Bekijk ook

Gestoord: Hongerige bokser bijt stuk uit arm van rivaal (video)

Gabriel “El Loco” Díaz, deed zijn bijnaam ‘de gek’ eer aan in zijn wedstrijd tegen ...

SORRY: UFC-ster Rozenstruik verontschuldigt zich bij fans (video)

Jairzinho Rozenstruik is niet tevreden met zijn eigen prestatie afgelopen nacht in Las Vegas tegen ...

‘Ik ben klaar voor je’: Volgende gevecht Mike Tyson gelekt

Mike Tyson heeft de smaak van het boksen weer goed te pakken, na zijn wedstrijd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page