Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Hall of Fame: MMA-veteraan Michael Bisping toegevoegd

UFC Hall of Fame: MMA-veteraan Michael Bisping toegevoegd

Youtube

Michael Bisping is een voormalig UFC-kampioen, winnaar van de reality-serie ‘The Ultimate Fighter’, een pionier voor de Britse MMA en nu een toekomstige UFC Hall of Famer.

De UFC Hall of Fame is een plek waar de beste MMA-vechters die onder de organisatie vechten worden geëerd. Afgelopen week werd bekend gemaakt dat de Engelsman Bisping zal worden toegevoegd aan de eervolle vermelding.

Bisping (30-9 MMA, 20-9 UFC), een voormalige middengewicht-kampioen, zal in de UFC Hall of Fame-klasse 2018 (modern era) plaatsnemen. Hij is hiermee de 5e vechter die in deze Hall of Fame sectie wordt toegevoegd. De Hall of Fame is verdeeld in diverse secties waar ‘modern era’ er een van is.

Film acteur en analist

Bisping, 40, maakte zijn MMA-debuut in april 2004. Hij stelde een 10-0-record samen om een ​​uitnodiging te verdienen voor seizoen 3 van ‘The Ultimate Fighter’. Hij won het toernooi en versloeg Josh Haynes bij The Ultimate Fighter 3 Finale in juni 2006 om zijn UFC-contract te verdienen.

Sinds zijn pensionering speelde Bisping in diverse films en is hij als analist of commentator voor UFC-wedstrijden actief. Bisping is in goed gezelschap want hij voegt zich bij Forrest Griffin, B.J. Penn, Urijah Faber en Ronda Rousey, die alreeds in de ‘modern era’ sectie van de UFC Hall of Fame zijn opgenomen.

Bekijk ook

UFC on ESPN+ 7: Alistair Overeem verslaat Aleksei Oleinik

Zaterdagavond vond UFC on ESPN+ 7 plaats in de Yubileyniy Arena St. Petersburg, Rusland.

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Oud zeer lijkt BJ Penn te achtervolgen, hij heeft al een straatverbod nu duikt een oude aanklacht op.

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC-Kampioen Daniel Cormier zet domme ‘hater’ voor schut

MMA-vechter en wereldkampioen bij de UFC, Daniel Cormier was even klaar met een bekritiserende fan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT