Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Greenville: Jairzinho Rozenstruik vs. Allen Crowder

UFC Greenville: Jairzinho Rozenstruik vs. Allen Crowder

Jairzinho Rozenstruik maakte afgelopen februari zijn succesvolle debuut bij de UFC, in juni keert hij terug tegen Allen Crowder.

De uit Suriname afkomstige Rozenstruik vernietigde tijdens UFC Fortaleza Junior Albini eerder dit jaar. Via een brute knock-out maakte hij korte metten met zijn tegenstander.

Nu zal hij op 22 juni aanstaande tegenover Allen Crowder (UFC 1-1-0-0 | MMA 10-3-0-1), komen te staan. Crowder vocht voor het laatst tijdens UFC Brooklyn afgelopen januari in een match met Greg Hardy, de laatste werd gediskwalificeerd waardoor de winst naar Crowder ging.

Beide zwaargewichten zullen in de Bon Secours Welness Arena de krachten met elkaar gaan meten, in wat ongetwijfeld een stevige knokpartij zal opleveren. Rozenstruik heeft naast het MMA een ruime kickboks achtergrond.

LEES OOK: Jairzinho Rozenstruik imponeert tijdens UFC-debuut

In zijn thuisland werd Rozenstruik geëerd voor zijn succes debuut bij de UFC en wordt gezien als een voorbeeld voor de sport. Zo ontmoette hij President Bouterse die hem ontving voor zij prestaties in de sport.

Bekijk ook

Connor McGregor belooft scherper en sneller terug te komen in 2018

Conor McGregor in onderhandeling met UFC over nieuwe deal

Volgens ESPN's Ariel Helwani is Conor McGregor momenteel bezig met een terugkeer naar de UFC in de late zomer of vroege herfst.

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

Afvaller: UFC ontslaat te dikke MMA-vechter

UFC: Tyron Woodley heeft chronische artritis, wil toch vechten

Tyron Woodley's zoektocht om zijn UFC-titel te heroveren, zal nog een beetje langer moeten wachten.

REGIO NIEUWS UITGELICHT