UFC GEVECHTEN NIET MEER OP TV: Wat is er aan de hand? Nieuws
Nieuws

UFC GEVECHTEN NIET MEER OP TV: Wat is er aan de hand?

UFC GEVECHTEN NIET MEER OP TV: Wat is er aan de hand?
UFC GEVECHTEN NIET MEER OP TV: Wat is er aan de hand?

Onze redactie kreeg een aantal mails van verontruste UFC en MMA-fans, over het UFC event van afgelopen weekend.

Eerder verschenen er berichten op social media dat het compleet afgelopen zou zijn met het uitzenden van de UFC-events op tv door Veronica. Reden om navraag te doen wat er precies aan de hand is.

Contact met Veronica leert ons dat er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht is, "het klopt dat UFC event van afgelopen weekend niet op tv te zien was. Echter betekent dit niet dat er helemaal geen UFC-events meer te zien zullen zijn via onze zenders, "zegt Fabrice Deters van Veronica.

Geen paniek

Ook meldt deze dat er waarschijnlijk nog een verklaring komt vanuit de zender. Veronica maakte grote stappen met het aankopen van de rechten om UFC uit te mogen zenden. Overigens was het UFC-event van afgelopen weekend gewoon te volgen via Veronica.tv en Kijk.nl.

Veronica zend tevens de GLORY Kickboxing events uit, in december haalde de zender een record aantal kijkers met de kickboks wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Wanneer Veronica met een verklaring komt is niet bekend, wel dat er geen paniek nodig is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws