UFC: Georges St-Pierre kondigt zijn pensioen aan Nieuws
Nieuws

UFC: Georges St-Pierre kondigt zijn pensioen aan

UFC: Georges St-Pierre kondigt zijn pensioen aan
UFC: Georges St-Pierre kondigt zijn pensioen aan

Voormalig UFC-kampioen weltergewicht en middengewicht kampioen Georges St-Pierre kondigde vandaag zijn pensionering aan op een persconferentie in Bell Centre in Montreal.

Gisteren werd al aangekondigd dat hij er mee zou gaan stoppen, UFC lieveling Georges St-Pierre. De Canadees maakte vandaag officieel bekend dat hij de MMA-gloves in de wilgen hangt.

"Het kost veel discipline om kampioen te worden en te blijven. Het kost ook veel discipline om te stoppen terwijl je nog steeds het gevoel hebt dat je in de beste fysieke en mentale vorm van je leven bent, maar ik ben altijd van plan geweest de sport te verlaten als ik aan de top zou zijn en in goede gezondheid, “zegt St -Pierre.

Titel houder

Het nieuws komt 15 maanden na St-Pierre's laatste gevecht tijdens UFC 217, waar hij terugkeerde van een onderbreking van vier jaar om Michael Bisping te verslaan en de 185 pond titel wist te veroveren.

Kort daarna zou St-Pierre de titel vacant stellen, met de diagnose van colitis ulcerosa die te maken had met zijn gewicht inspanningen om op middengewicht te vechten, kon hij hierdoor niet verder in de competitie. Onlangs zei St-Pierre dat hij volledig hersteld was, maar niet zeker was van zijn toekomst in het MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws