UFC Gangstergevecht: Nate Diaz daagt Jorge Masvidal uit Nieuws
Nieuws

UFC Gangstergevecht: Nate Diaz daagt Jorge Masvidal uit

UFC Gangstergevecht: Nate Diaz daagt Jorge Masvidal uit
UFC Gangstergevecht: Nate Diaz daagt Jorge Masvidal uit

Nate Diaz overtrof Anthony Pettis volledig en daagde vervolgens Jorge Masvidal uit voor een gangstergevecht tussen de oost en westkust.

Het East Coast versus West Coast is nogal een dingetje in Amerika, waar voorheen zogenaamde 'gangsta rappers' elkaar uitdaagde tot vocale duels, neemt UFC vechter Nate Diaz dit een stap verder. Tijdens UFC 241 op zaterdagnacht versloeg Diaz tegenstander Anthony Pettis.

Op zich een verrassende prestatie voor vele wegens het feit dat Diaz een aantal jaar niet meer had gevochten voor de UFC. Diaz had drie jaar niet gevochten, dus er waren vraagtekens over hoe goed hij kon zijn tegen Pettis, die vorig jaar hun weltergewicht gevecht initieerde nadat hij Stephen Thompson op wonderlijke wijze had uitgeschakeld.

Oostkust vs westkust

Maar het was Diaz die de actie leidde en Diaz die het tempo dicteerde en via een unanieme beslissing won met drie scores van 30-27, waarbij hij zijn overwinningsrede gebruikte om Jorge Masvidal uit te dagen in een 'gangstergevecht' tussen oostkust en westkust.

ZIE OOK>> Nate Diaz maakt bliksem terugkeer naar de UFC

Toen de UFC-commentator Joe Rogan Diaz vroeg of fans hem weer zouden zien vechten, zei hij: "De reden dat ik weg ben geweest is omdat iedereen slecht is … maar Jorge Masvidal had een goed laatste gevecht. Ik weet dat Masvidal man een gangster is," zei Diaz terwijl Masvidal lachte en wees naar de kooi. "Maar hij is geen West Coast-gangster."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws