? | UFC FIGHT NIGHT 172: Alistair Overeem verslaat Walt Harris (video) Nieuws
Nieuws

? | UFC FIGHT NIGHT 172: Alistair Overeem verslaat Walt Harris (video)

? | UFC FIGHT NIGHT 172: Alistair Overeem verslaat Walt Harris (video)

Alistair Overeem gaf zichzelf een verjaardag cadeau door Walt Harris te verslaan

UFC Fight Night 172 vond plaats in Jacksonville, Florida in de VyStar Veterans Memorial. De fans zagen een sterk beginnende Harris die Overeem in de eerste minuten van de wedstrijd leek te overheersen.

Overeem leed een flinke blessure aan zijn wenkbrauw die open spleet door een paar flinke stoten van Harris. Echter kreeg Overeem Harris naar de grond vlak voor het einde van de eerste ronde.

Emotionele wedstrijd Overeem en Harris

De tweede ronde nam een aanvang waar Harris op zoek was naar een knock-out maar waar Overeem rustig op zijn kans wachtte. Na een aanval van Harris nam Overeem het gevecht weer naar de grond en overheerste Harris. De scheidsrechter greep in wat het einde van de wedstrijd betekende.

Overeem kan zijn 40 verjaardag in stijl vieren met zijn overwinning, een emotionele Harris wiens dochter op tragische wijze overleed bedankte zijn fans en team voor de steun. Overeem verklaarde nog een keer voor de titel te willen vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws