Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Fight Night 138: ‘Anthony Smith laat Volkan Oezdemir aftikken’

UFC Fight Night 138: ‘Anthony Smith laat Volkan Oezdemir aftikken’

Een van de meest opwindende vechters in de lichtgewicht selectie van het Ultimate Fighting Championship, Anthony Smith nam de tijd tegen Volkan Oezdemir voordat hij hem in de derde ronde liet aftikken.

Smith voerde in eerste instantie een gestaag gevecht, het was geen gemakkelijke pot tegen Oezdemir, maar Smith speelde zijn kaarten perfect. “Lionheart” bewoog zich langzaam in de eerste twee frames van het hoofdevenement UFC Fight Night 138, maar tegen de tijd dat de derde ontvouwde, gooide de amerikaan het gas er op en paste een nekklem toe op Oezdemir.

Klem gezet

Smith strafte Oezdemir (15-3) met een reeks krachtige stoten voordat hij hem naar het canvas dwong en van daaruit glipte Smith naar de rug van zijn vijand. ‘No Time’ probeerde de aanval van de Amerikaan af te weren, maar Smith (31-13) paste een perfect uitgevoerde klem toe en dwong een bebloede Oezdemir om uiteindelijk af te tikken. Het einde kwam officieel op het 4; 26 teken van de derde ronde, waardoor Smith de grootste overwinning in zijn carrière tot nu toe behaalde.

Bekijk ook

Surinaamse MMA-vechter geëerd door president Bouterse

Een grote eer noemt hij het zelf zijn bezoek aan de president van zijn land. ...

MMA-kampioen opgepakt voor ‘bizarre’ moord in nachtclub

Vadim Olenchik, een Oekraïense MMA-kampioen, is afgelopen week opgepakt in Sint-Petersburg wegens de vermeende moord ...

UFC kampioen Daniel Cormier maakt opmerkelijke carrière stap

UFC: MMA-champ Daniel Cormier trekt pensioen plannen in

Vorig jaar kondigde Daniel Cormier aan dat hij graag zou stoppen bij de UFC en ...