UFC en ESPN sluiten exclusieve tv rechten deal Nieuws
Nieuws

UFC en ESPN sluiten exclusieve tv rechten deal

UFC en ESPN sluiten exclusieve tv rechten deal
UFC en ESPN sluiten exclusieve tv rechten deal

ESPN + wordt de exclusieve distributeur van UFC pay-per-view-evenementen in de Verenigde Staten tot 2025, zo hebben ESPN en de UFC vandaag bekendgemaakt.

Hierdoor wordt ESPN + het enige aankooppunt voor consumenten voor de beste UFC-evenementen en wordt de samenwerking tussen de bedrijven met nog eens twee jaar verlengd.

De deal begint op UFC 236 op 13 april, een kaart bekroond door twee tussentijdse titel wedstrijden: Max Holloway versus Dustin Poirier en Israël Adesanya versus Kelvin Gastelum.

Lange samenwerking

UFC PPV-evenementen die via ESPN + worden verkocht, omvatten alle periodes op de hoofdkaart. Vroege prelims en prelims voor alle UFC PPV-evenementen zullen nu nationaal worden uitgezonden op ESPN of ESPN +.

ESPN en de UFC ondertekenden eerder al een vijfjarig contract om 30 UFC Fight Night-evenementen per jaar uit te voeren, de aankondiging van maandag is een verlenging van dat contract.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws