UFC drama: MMA-vechter Colby Covington met dood bedreigd Nieuws
Nieuws

UFC drama: MMA-vechter Colby Covington met dood bedreigd

UFC drama: MMA-vechter Colby Covington met dood bedreigd
UFC drama: MMA-vechter Colby Covington met dood bedreigd

Colby Covington beweert dat manager Ali Abdelaziz heeft gedreigd hem op te sporen en hem te vermoorden.

Kort na UFC 235, had Colby Covington een aanvaring met nieuwe UFC kampioen weltergewicht Kamaru Usman en zijn manager Ali Abdelaziz. Deze ruzie werd uiteindelijk gewelddadig, aangezien Abdelaziz te zien was terwijl hij uithaalde naar Covington.

Tijdens Ariel Helwani's MMA Show eerder vandaag, beweerde Covington dat Ali Abdelaziz hem dreigde op te sporen, neer te schieten en hem te doden. Covington vertelde ook dat hij een levenlang verbod heeft gekregen van het Palms-casino als gevolg van zijn woordenwisseling met Kamaru Usman en Ali Abdelaziz.

Geschil uitvechten

In dit stadium is het onbekend of de UFC of de sanctionerende Nevada State Athletic Commission elke vorm van discipline zal nastreven tegen Covington, Usman en Abdelaziz. Wat wel duidelijk is, is dat Covington en Usman binnenkort de mogelijkheid hebben om hun verschillen binnen de kooi te regelen.

VIDEO: Colby Covington op de vuist met Ali Abdelaziz

Sprekend op de persconferentie na UFC 235, verklaarde UFC-president Dana White dat hij Colby Covington, de eerste kans geeft om te vechten voor de titel tegen de nieuwe kampioen Usman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws