UFC DOET VOORDEEL MET CORONACRISIS: Kaapt jong talent weg – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC DOET VOORDEEL MET CORONACRISIS: Kaapt jong talent weg

UFC DOET VOORDEEL MET CORONACRISIS: Kaapt jong talent weg

Het is een feit dat de Amerikaanse UFC niet echt last van de coronacrisis heeft. Sterker nog het slaat zijn slag en kaapt vechters weg bij de concurrentie.

De UFC slaat haar slag met het ondertekenen van Jinh Yu Frey en al eerder Kay Hansen. Beiden waren tot voor kort verbonden aan de vrouwen MMA-organisatie Invicta. Zowel Frey als Hansen vechten in de UFC-strogewicht divisie.

Frey en Hansen hoeven niet lang te wachten om in actie te komen. Aanstaand weekend staan beide tegen elkaar tijdens UFC op ESPN 12. Oren Hodak van het management van KO Reps, dat Frey vertegenwoordigt, bevestigde de boeking zondag.

UFC Live mee kijken

Frey (9-4 MMA, 0-0 UFC), een voormalige Invicta-kampioen, zinspeelde op haar ondertekening in een Instagram-post op zondag. Hansen (6-3 MMA, 0-0 UFC) kondigde eerder haar komst naar de UFC aan. Hansen is de op een na jongste vechter op het UFC-rooster.

Eerder nam de UFC al vechters over van andere organisaties tijdens de coronacrisis. UFC op ESPN 12 vindt zaterdag plaats op de UFC Apex in Las Vegas. Het evenement wordt gelijktijdig uitgezonden op SBS9 en online op KIJK.nl.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page