UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht Nieuws
Nieuws

UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht

UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht
UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht

Daniel Cormier en Stipe Miocic hebben beide ingestemd met hun trilogie-wedstrijd zegt UFC Baas Dana White.

De UFC-president zegt dat zodra Stipe Miocic geneest van zijn blessures, er een trilogiegevecht met Daniel Cormier zal plaatsvinden. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst op UFC 226 in 2018, toen Cormier zijn eerste verlies in jaren leed door een eerste ronde KO in zijn terugkeer naar zwaargewicht.

Omdat beide vechters relatief stil zijn gebleven sinds hun rematch op UFC 241 in augustus, heeft Dana White onlangs aangekondigd dat Daniel Cormier en Stipe Miocic al voor de derde keer zijn overeengekomen om tegen elkaar te vechten. White verscheen onlangs in de Rich Eisen Show.

Eerste compleet genezen

White zei dat zodra Miocic is hersteld van de blessures die hij heeft opgelopen in zijn laatste gevecht met Cormier, de twee elkaar waarschijnlijk weer zullen ontmoeten. "100%. Daar wachten we nu op, 'zei White.

"Stipe heeft nog steeds last, hij raakte behoorlijk geblesseerd in dat gevecht tegen Cormier. Dus we wachten op hem om te genezen, maar allebei hebben ingestemd met dat gevecht. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws