Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

White de grote baas van de UFC vertelde aan de Amerikaanse media dat de UFC van plan is een derde wedstrijd te boeken tussen Daniel Cormier en de huidige UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic.

Cormier leed een knock-outverlies tegen Miocic in de headliner van het UFC 241-evenement van vorige maand. Na de tegenslag leek Daniel Cormier zijn pensioen te overwegen. Het lijkt er nu echter op dat hij nog minstens één keer moet vechten voordat hij stopt.

Knock-out overwinning

Cormier en Miocic hebben elkaar voor het eerst ontmoet op UFC 226 in juli 2018, met Cormier als overwinnaar door middel van een eerste ronde knock-out. Met die overwinning in Las Vegas werd Cormier de tweede meervoudige kampioen in de UFC-geschiedenis.

LEES MEER >> Miocic sloopt Cormier en pakt wereldtitel

Daniel Cormier zelf moet nog bevestigen dat hij in feite opnieuw zal vechten, maar als de UFC-president moet worden geloofd, wijzen alle tekenen op een trilogiegevecht tussen Cormier en Miocic.

Bekijk ook

Foutje bedankt: MMA-kampioen kan fluiten naar wereldtitel

Een klein drama tijdens de Titan Fighting Championship wegingen op vrijdag.

UFC-vechter gebruikt omstreden middel, wint maar verliest toch

Verbazing: UFC-vechter gebruikt omstreden middel tijdens wedstrijd

UFC Boston: Dominick Reyes snel klaar met Chris Weidman

Dominick Reyes versloeg snel en gewelddadig licht-zwaargewicht debutant Chris Weidman.