Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Conor McGregor: Stap naar andere gewichtklasse

UFC Conor McGregor: Stap naar andere gewichtklasse

UFC Conor McGregor: Stap naar andere gewichtklasse

Voormalige UFC kampioen Conor McGregor bereidt zich voor op zijn langverwachte comeback.

Dat McGregor zich voorbereidt op een comeback gevecht doet de geruchten molen flink draaien. De Ier zou zelfs een stap naar een andere gewichtklasse gaan maken. Recente foto’s van McGregor laten zien dat hij mogelijk op weg is naar weltergewicht

Vragen

De controversieel vechter heeft foto’s en video’s gedeeld van zichzelf waarop te zien is dat hij zich die zich voorbereid bij SBG Ireland voor zijn UFC-terugkeer. De foto’s laten een gespierde McGregor zien, die vragen oproepen of hij inderdaad een gewichtsklasse omhoog naar weltergewicht gaat waar ook Jorge Masvidal vecht.

MMA-fans over de hele wereld zijn enthousiast over de aanstaande terugkeer van de Ierse superster Conor McGregor nadat hij vorige maand op een persconferentie in Moskou heeft aangekondigd dat hij in januari 2020 naar de Octagon zal terugkeren.

Bekijk ook

Stefan Struve; volgende UFC gevecht staat gepland

UFC vechter Stefan Struve leest internet ‘troll’ de les

Afgelopen zaterdag maakte de Nederlandse MMA-vechter zijn comeback tegen Ben Rothwell, echter liep dit niet echt gesmeerd.

UFC 245 De Randamie vs. Amanda Nunes: Op wie zet u in?

Zaterdag 14 september staat de Nederlandse top MMA-vechter Germaine de Randamie tegenover UFC wereldkampioen Amanda Nunes tijdens UFC 245.

Verlies partij UFC-vechter Stefan Struve onterecht? (video)

De Nederlandse UFC-vechter Stefan Struve moest tot twee keer toe een trap in zijn kruis incasseren.