UFC-comeback! McGregor geeft datum: 'Geduld ik kom er aan'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-comeback! McGregor geeft datum: ‘Geduld ik kom er aan’

UFC-comeback! McGregor geeft datum: ‘Geduld ik kom er aan’

UFC-comeback! McGregor geeft datum: 'Ik kom eraan'
Conor McGregor (R) na het breken van zijn been tegen Dustin Poirier

Conor McGregor heeft een datum gegeven voor zijn verwachte terugkeer naar actie bij de UFC. De Ier zegt in april klaar te zijn om de MMA-kooi weer in te gaan. Aan tegenstanders zal het niet ontbreken, maar Michael Chandler lijkt de meest voorhand liggende keuze.

De voormalige UFC-kampioen in twee divisies McGregor sprak over zijn comeback samen met andere actuele MMA-onderwerpen, tijdens een geïmproviseerde vraag- en antwoordsessie gisteren op Twitter. De Ier belooft dat zijn terugkeer naar MMA “aanstaande” is zodra hij toestemming heeft gekregen om terug te keren, wat volgens hem in april zal plaatsvinden.

Geduld is alles

,,Ik zal in april volledig aan het sparren zijn in het MMA-vechten”, schreef de Ier. ,,Gemakkelijk! Tegen die tijd is een terugkeer nabij. Maar ik moet geduld hebben. Ik zal dit verslaan!” McGregor refereert aan zijn gebroken been welke hij opliep eerder dit jaar in een gevecht tegen Dustin Poirier.

Als McGregor’s terugkeer in april plaatsvindt, kan dit overeenkomen met het schema voor de winnaar van het aankomende titelgevecht tussen lichtgewicht kampioen Charles Oliveira en Poirier op UFC 269 volgende maand. McGregor heeft zichzelf als eerste in de rij voor de winnaar van dat gevecht verklaard.

Bekijk ook

‘Beat It!’ MJ mept dronken gast neer in UFC-stijl (video)

Michael Jackson was de King of Pop, maar dat hij ook kon knokken

Ultieme wraak! Vechter straft rivaal na vies trucje (video)

Dat is pas wraak nemen

Megabedrag! Jake Paul best betaalde bokser van 2021

Jake Paul, haalde het geld grote geld binnen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page