Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Brooklyn: TJ Dillashaw protesteert tegen verlies van Henry Cejudo

UFC Brooklyn: TJ Dillashaw protesteert tegen verlies van Henry Cejudo

Afgelopen nacht zakte UFC bantamgewichtkampioen TJ Dillashaw af naar de UFC vlieggewicht divisie in een poging om kampioen in twee gewicht divisies te worden. Helaas voor Dillashaw liep dit niet zoals gepland.

Minder dan een minuut in de eerste ronde wist Henry Cejudo de bantamgewicht kampioen Dillashaw te verslaan met een TKO-overwinning. TJ Dillashaw verzekert echter dat hij niet echt in gevaar was, sterker nog het kwam volgens hem zelfs niet in de buurt.

“Het lijkt erop dat ik ben bestolen van de winst”, zei Dillashaw op de persconferentie na het gevecht. Ik zat goed in de strijd. Ik ben zo veel beter dan dit. Het zou leuk zijn om de kans te krijgen om het te laten zien.”

Kampioen gevecht

“Het is een titelgevecht, het is een kampioen versus kampioen en je gaat het gevecht zo stoppen? Het is gewoon belachelijk, man. Het is best zielig dat ik meer kennis heb dan die scheidsrechter. “

Gezien de manier waarop TJ Dillashaw over de onderbreking denkt, zou het geen verrassing moeten zijn dat hij onmiddellijk een herkansing wil.

Frustratie

“Zoals je ziet, ben ik een beetje gefrustreerd,” zei Dillashaw. “Deze shit moet opnieuw gebeuren en op vlieggewicht. Dit is onzin. Ik heb 12 weken mijn best gedaan om hier te komen om het in 30 seconden van me te laten stelen. “

DIllashaw vroeg ook hoe Henry Cejudo tevreden kon zijn met deze overwinning.

Tevreden

“Hoe kon je fucking gelukkig zijn over die overwinning?” Zei Dillashaw. ‘Het is duidelijk dat hij zijn titel niet heeft verloren, hij zal zijn gezin voeden, zijn rekeningen betalen. Goed voor hem. Wees blij, ja. Maar ik zou niet blij zijn om op die manier te winnen, dat is zeker. Ik zou mezelf niet de kampioen noemen, ik zou mezelf niet de dubbele kampioen willen noemen die zo wint. “

LEES OOK: Cejudo wint op knock-out van Dillashaw

“Ik ben behoorlijk pist nu,” voegde hij eraan toe. “Ik ben behoorlijk boos. Ik heb mijn best gedaan. Ik sta op het punt om te huilen. Ik heb veel werk verzet. En ik weet het niet, man. Het is zwaar.”

Rematch

“Ik ben beter dan Henry Cejudo,” besloot Dillashaw. “Ik geloof dat echt. Maar helaas kreeg ik geen kans om het te bewijzen. “

Of er snel een herkansing komt tussen beide vechters ligt in de handen van de UFC. Cejudo gaf aan het einde van het gevecht aan voor de bantam titel die Dillashaw in bezit heeft te willen vechten. Het wordt dus even afwachten wat er te gebeuren staat.

Bekijk ook

Jairzinho Rozenstruik ruikt bloed: Daagt top UFC-vechter uit

Zondagnacht scoorde de Surinaamse MMA-vechter een laatste moment knock-out, op de Nederlander Alistair Overeem in Washington.

KNOCK-OUT VIDEO: Jairzinho Rozenstruik stopt Alistair Overeem

Het kwam op de laatste seconden aan in de vijfde ronde, waar Jairzinho Rozenstruik MMA-veteraan ...

UFC: Daniel Cormier en Stipe Miocic gaan voor 3e gevecht

Daniel Cormier en Stipe Miocic hebben beide ingestemd met hun trilogie-wedstrijd zegt UFC Baas Dana White.