Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Brooklyn: Henry Cejudo verslaat T.J. Dillashaw in 32 seconden (video)

UFC Brooklyn: Henry Cejudo verslaat T.J. Dillashaw in 32 seconden (video)

Henry Cejudo liet geen spaan heel van T.J. Dillashaw door hem binnen 32 seconden te verslaan in het UFC Brooklyn main event en behoudt hierdoor zijn titel als vlieggewicht kampioen.

Cejudo, verdedigde met succes zijn titel met een eerste ronde finish op de zwaar afgevallen, T.J. Dillashaw, deze ging een flink aantal kilo’s naar beneden om te kunnen vechten op vlieggewicht..

Cejudo ging naar het midden van de kooi en kwam gelijk in actie tegen Dillashaw. Zodra Cejudo hem op grond had, liet de vlieggewicht-koning niet meer los. Stoot na stoot werd uitgedeeld door Cejudo, waardoor Dillashaw in allerlei problemen belanden. De scheidsrechter had geen andere keus dan in te grijpen en het gevecht te stoppen.

Succes

Cejudo heeft met succes zijn vlieggewichtgordel voor de eerste keer in zijn carrière verdedigd en in zijn interview na het gevecht vroeg hij Dillashaw om een rematch, maar dan op 135 pond voor de titel van Dillashaw.

Er stond ook een beladen dames partij op het programma waar Paige VanZant haat tegenstander Rachael Ostovich versloeg en zich hiermee aansluit bij Ronda Rousey als de enige vrouwen met meerdere armbar submissions in de UFC.

Bekijk ook

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

UFC 251 kan Conor McGregor nog wel eens uit zijn pensioen kunnen halen. De Ierse ...

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

De UFC heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van het incident met weltergewicht Mike ...

SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt

Op het moment van de moordaanslag waren er veel mensen op straat, vrouwen met kinderen, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page