Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Brooklyn: Henry Cejudo verslaat T.J. Dillashaw in 32 seconden (video)

UFC Brooklyn: Henry Cejudo verslaat T.J. Dillashaw in 32 seconden (video)

Henry Cejudo liet geen spaan heel van T.J. Dillashaw door hem binnen 32 seconden te verslaan in het UFC Brooklyn main event en behoudt hierdoor zijn titel als vlieggewicht kampioen.

Cejudo, verdedigde met succes zijn titel met een eerste ronde finish op de zwaar afgevallen, T.J. Dillashaw, deze ging een flink aantal kilo’s naar beneden om te kunnen vechten op vlieggewicht..

Cejudo ging naar het midden van de kooi en kwam gelijk in actie tegen Dillashaw. Zodra Cejudo hem op grond had, liet de vlieggewicht-koning niet meer los. Stoot na stoot werd uitgedeeld door Cejudo, waardoor Dillashaw in allerlei problemen belanden. De scheidsrechter had geen andere keus dan in te grijpen en het gevecht te stoppen.

Succes

Cejudo heeft met succes zijn vlieggewichtgordel voor de eerste keer in zijn carrière verdedigd en in zijn interview na het gevecht vroeg hij Dillashaw om een rematch, maar dan op 135 pond voor de titel van Dillashaw.

Er stond ook een beladen dames partij op het programma waar Paige VanZant haat tegenstander Rachael Ostovich versloeg en zich hiermee aansluit bij Ronda Rousey als de enige vrouwen met meerdere armbar submissions in de UFC.

Bekijk ook

FOTOS: Zorgen om gesteldheid UFC vechter Jose Aldo

Foto: Instagram Voormalig UFC-kampioen vedergewicht Jose Aldo maakt zijn bantamgewichtdebuut deze maand tijdens het UFC ...

UFC Baas Dana White: ‘Conor McGregor wil Jorge Masvidal’

In een radio-interview op donderdag vertelde UFC-president Dana White dat superster Conor McGregor een gevecht tegen Jorge Masvidal wil.

Stefan Struve; volgende UFC gevecht staat gepland

UFC vechter Stefan Struve spreekt over beëindigen pensioen

Zaterdag 7 december staat de boomlange Nederlander Stefan Struve tegenover Ben Rothwell in Washington.