UFC brengt het publiek terug naar haar MMA-events – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC brengt het publiek terug naar haar MMA-events

UFC brengt het publiek terug naar haar MMA-events

UFC brengt het publiek terug naar haar MMA-events

Het Abu Dhabi Department of Culture and Tourism heeft donderdag aangekondigd. Dat een beperkt aantal toeschouwers, de terugkeer van de UFC naar Abu Dhabi deze maand zal mogen bijwonen.

De UFC Fight Island-evenementen in januari zullen plaatsvinden in de Etihad Arena, in tegenstelling tot het Flash Forum. Deze was gastheer van de UFC events in Abu Dhabi in 2020.

De aanstaande UFC-evenementen zijn momenteel gepland voor 16 januari, 20 januari en 23 januari. Te midden van de COVID-19-pandemie heeft de UFC voornamelijk shows gehouden op Fight Island en op UFC APEX in Las Vegas.

Veel geld

Het UFC 257 pay-per-view-evenement op 23 januari wordt gekenmerkt door een lichtgewicht titelgevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor. McGregor is een van de grootste trekpleisters van de UFC op het gebied van kijkers. Verwacht wordt dat dit event veel geld zal opleveren.

Er is geen informatie verstrekt over hoe beperkt de opkomst zal zijn. Volgens de officiële Etihad Arena-website heeft de locatie een maximale capaciteit van meer dan 18.000. Het is ook niet duidelijk wanneer en of tickets beschikbaar zullen zijn voor het publiek, of dat de zitplaatsen selectief zijn.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page