UFC boekt zwaargewicht knaller voor 8 augustus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC boekt zwaargewicht knaller voor 8 augustus

UFC boekt zwaargewicht knaller voor 8 augustus

De UFC heeft voor haar event van 8 augustus een stevige headliner geboekt. Derrick Lewis vs. Aleksei Oleinik zullen de headliner verzorgen.

Een paar zwaargewichten met contrasterende stijlen zullen de voorpagina zijn van een UFC-evenement in de late zomer wanneer Derrick Lewis het opneemt tegen Aleksei Oleinik.

Lewis behaalde een aantal overwinningen op Ilir Latifi en Blagoy Ivanov. Nadat hij enkele maanden afwezig was na herstel van een knieoperatie. De overwinningen hielpen hem te herstellen van een paar verliezen tegen Junior Dos Santos en de toenmalige kampioen Daniel Cormier in een titelgevecht.

Drie opeenvolgende overwinningen zijn er te behalen voor Lewis als hij voorbij de nummer 15 Oleinik kan komen. De 42-jarige is de oudste zwaargewicht in de UFC-selectie, maar hij behaalde in mei een opmerkelijke overwinning op voormalig UFC-kampioen Fabricio Werdum bij UFC 249.

Woensdag kwam het nieuws naar buiten dat Lewis en Oleinik elkaar zullen ontmoeten in de headliner van de show van 8 augustus. Er is nog geen officiële locatie maar het gevecht zal naar verwachting plaatsvinden in de UFC Apex in Las Vegas.

Bekijk ook

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page