Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BMF Masvidal over McGregor: ‘Grote bek maar hij durft niet’

UFC BMF Masvidal over McGregor: ‘Grote bek maar hij durft niet’

UFC BMF Masvidal over McGregor: 'Grote bek maar hij durft niet'

Jorge Masvidal dronk sterke drank, at pizza en schold Conor McGregor uit in zijn persconferentie na het gevecht met Nate Diaz zaterdagnacht op UFC 244.

Masvidal won elke ronde in het hoofdgevecht op Madison Square Garden, New York op zaterdag en stak zijn vuisten in het gezicht van Diaz met zo’n consistentie tot Diaz een lopend bloedbad leek. Door een arts werd verteld dat Diaz niet kon doorgaan en het gevecht was voorbij.

De overwinning leverde Masvidal de “Baddest Motherfucker titel’ op wat hij vierde Masvidal met eten en drinken. Na meerdere stukken pizza en slokjes mezcal, richtte hij zijn aandacht op de Ierse vechter McGregor, die de hele week op sociale media actief was geweest, betwijfelend of Masvidal en Diaz “BMF’s” waren en zei dat hij de coolste in de game was.

Flink van het pad af

“Ik weet het niet man, die gast heeft is flink van het pad af,” zei Masvidal over McGregor. “Als hij vecht en een overwinning behaalt hij wil vechten, laat maar komen man. Hij is een fucking dwerg. ” Dana White, president van de UFC zei dat ik teveel man voor hem ben, bovendien durft hij niet zei Masvidal.

ZIE OOK >> Jorge Masvidal slaat Nate Diaz’s gezicht tot pulp

Toch hintte McGregror in een tweet op een gevecht met Masvidal, zo bestelde hij figuurlijk een flinke fastfood maaltijd waarmee hij de spot dreef o het eten van de pizza door Masvidal. Voorlopig lijkt het gevecht tussen de twee onwaarschijnlijk, vooral omdat Masvidal beweerde dat McGregor een grote mond heeft maar niet durft.

Bekijk ook

UFC-vechter wil wraak gevecht voor verslagen broer (video)

Wat gebeurt er als er twee broers bij een vechtsport organisatie in de ring staan ...

Conor McGregor gaat op ‘The Joker’ toer in reclame video

De bliksem carrière van de Ier door het vechtsportlandschap sinds zijn UFC-debuut in 2013, heeft ...

MMA-vechter leert bekende bodybuilder een harde les (video)

KSW debuteerde zaterdagavond in Kroatië