Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-blufpoker: Jorge Masvidal belooft Ben Askren te slopen

UFC-blufpoker: Jorge Masvidal belooft Ben Askren te slopen

UFC-blufpoker: Jorge Masvidal belooft Ben Askren te slopen

MMA-vechter Jorge Masvidal voelt niet echt veel liefde voor rivaal Ben Askren.

Jorge Masvidal had afgelopen maand een knock-out overwinning op Darren Till tijden UFC On ESPN 5. Interessant was dat voormalig MMA-kampioen bij Bellator en ONE Championship, Ben Askren ook aanwezig was om getuige te zijn van het gevecht.

De aanwezigheid van Askren lijkt the hebben gewerkt als een rode lap op een stier, Masvidal is namelijk klaar om Askren het eerste verlies van zijn carrière te geven wanneer ze op 6 juli op UFC 239 tegenover elkaar staan. Masvidal speelt in op een heftige strijd met Askren, hij wil geen eenvoudige overwinning, maar wil zijn tegenstander zo erg pijn doen zoals niemand ooit deed.

Ik ga hem martelen

“Ik hou niet van deze kerel, man, ik wil zijn gezicht breken, ik wil zijn ribbenkast kapot maken. En ik wil hem niet vroeg uitschakelen. Ik wil die vent gewoon martelen, man. Als ik de kans krijg om die vent te martelen gedurende 14 minuten en 50 seconden voordat ik hem stop … Dat is wat ik ga doen, man, ” zegt Masvidal.

LEES OOK > Ben Askren te sterk voor Robbie Lawler

Askren vocht voor het laatst in maart tijdens UFC 235, waar hij een controversiële eerste ronde overwinning scoorde op Robbie Lawler. Niet iedereen was het eens met de uitkomst, ook Masvidal dacht er het zijne over en heeft klaarblijkelijk besloten Askren te willen afstraffen.

Bekijk ook

📺 GOED NIEUWS: Bellator MMA Dublin live te zien op TV

Bellator MMA Dublin live te zien op TV

BREAKING: Valentina Shevchenko in UFC vlieggewicht titelverdediging

Valentina Shevchenko staat voor haar volgende vlieggewicht titelverdediging

SCHANDALIG: Jurylid liet UFC-vechter expres verliezen?

De uitslag van de hoofdwedstrijd tijdens