UFC BIJT TERUG: 'Stop met zeiken we betalen genoeg' Nieuws
Nieuws

UFC BIJT TERUG: 'Stop met zeiken we betalen genoeg'

UFC BIJT TERUG: 'Stop met zeiken we betalen genoeg'
UFC BIJT TERUG: 'Stop met zeiken we betalen genoeg'

De UFC probeert te rechtvaardigen dat lage lonen aan vechters worden betaald.

In februari zou de UFC een dividend van $ 300 miljoen hebben ontvangen en "het leeuwendeel van de cashreserve van $ 350 miljoen" hebben weggemoffeld om hun eigenaren en investeerders te betalen. Echter resulteert dit in lagere uitbetalingen van vechters, die dit niet lijken te pikken.

Een daarvan is Kyle Kingsbury die het vooral gemunt heeft op UFC baas Dana White. Deze zou een serveerster een fooi van maar liefst $ 10.000 aan te hebben gegeven, terwijl hij te zuinig zou zijn om de vechter naar behoren te betalen. Ook Nate Quarry deelde hoe zijn gevecht miljoenen genereerde, maar hij kreeg slechts $ 10.000 - waarvan $ 5.000 overbleef na kosten.

Stop met zeuren

Niks ervan zegt de UFC wij betalen meer dan andere organisaties en legde een eigen verklaring af. "UFC betaalt zijn vechters meer dan elke andere MMA-promotor," vertelde een UFC-woordvoerder aan The Post. "We zijn trots op het bedrijf dat we hebben gebouwd en we hebben vertrouwen in onze juridische positie."

Hoewel het waar is dat de UFC meer betaalt dan andere MMA-promoties, is dat eigenlijk geen grote prestatie, omdat niemand anders echt in de buurt komt van hoe enorm de UFC is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws