Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC biedt Floyd Mayweather $ 250 miljoen om met MMA ‘badboy’ Nate Diaz te vechten

UFC biedt Floyd Mayweather $ 250 miljoen om met MMA ‘badboy’ Nate Diaz te vechten

Bokslegende Floyd Mayweather Jr. wordt algemeen beschouwd als de grootste bokser die ooit de aarde heeft bewandeld. Sinds hij twee divisies UFC-kampioen Conor McGregor versalgen heeft, flirt Floyd met het idee van een MMA-gevecht.

Mayweather haalde recentelijk een dikke $9 miljoen binnen toen hij het tegen de Japanse MMA-ster Tenshin Nasukawa opnam in een oefenwedstrijd bij Rizin FF. In de afgelopen paar weken heeft Floyd het nieuws gehaald omdat hij UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov heeft uitgedaagd voor een MMA-gevecht.

UFC-president Dana White bevestigde de geruchten en maakte duidelijk dat Khabib alleen zal vechten in een MMA partij, maar Dana heeft nog een andere tegenstander voor Mayweather in gedachten. In de afgelopen week heeft Dana White samen met Mayweather en zijn team een ​​lucratief gevecht besproken.

Tegen de kampioen

Volgens bronnen kreeg Floyd een 4-gevechtsdeal ter waarde van meer dan $ 1 miljard aangeboden, waar hij voor een laatste gevecht met Chabib of Conor McGregor in de kooi zou staan. Afhankelijk van wie op dat moment de kampioen is. Maar eerst zou hij worden geconfronteerd met 3 andere vechters.

Volgens bronnen binnen het team van Mayweather, heeft Floyd zich de afgelopen 5 jaar in worstelen en MMA geschoold met een Amerikaanse Olympiër.

Geen rematch

Mayweather is alleen geïnteresseerd in een geldgevecht en is niet geïnteresseerd in nog een gevecht met McGregor. Mayweather heeft zijn zinnen gezet op Nate Diaz in een MMA wedstrijd met ‘Speciale Regels’. voor dat gevecht zou Mayweather $250 miljoen kunnen cashen.

LEES OOK: Floyd Mayweather vernedert Japanse kickbokser Tenshin

Van wat we tot nu toe hebben vernomen, is dit wat wordt voorgesteld voor regels in dit gevecht: 5 x 5 minuten rondes, UFC-handschoenen, gevecht in de UFC-kooi, geen ellebogen, geen knieën. Ook mogen er maar 3 schoppen per ronde worden uitgedeeld.

Niets zeker

Of en wanneer dit gevecht plaats gaat vinden is niet bekend gemaakt, dat er serieus over onderhandeld blijkt. Echter werd het gevecht met Tenshin ook lange tijd ontkent, zal Mayweather nu ook voor een verrassing zorgen en met Diaz de kooi in gaan?

Bekijk ook

Bevestigt: Robert Whittaker vs. Israël Adesanya op UFC 243

Het lijkt erop dat de langverwachte strijd tussen Whittaker (20-4 MMA, 11-2 UFC) en Adesanya (17-0 MMA, 6) -0 UFC), de headliner van het UFC 243 event zal zijn.

MMA-vechter Reinier de Ridder: Kans op ONE Championship titel

Als het aan ONE Championship ligt krijgt de Nederlandse MMA-vechter Reinier de Ridder binnen afzienbare tijd een kans op de wereldtitel.

UFC-wereldkampioen Henry Cejudo beland in ziekenhuis

De sinds kort UFC-wereldkampioen in twee gewichtklassen, Henry Cejudo is opgenomen in het ziekenhuis.