Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC biedt Conor McGregor en Dustin Poirier gevecht aan

UFC biedt Conor McGregor en Dustin Poirier gevecht aan

Dana White zegt dat zijn organisatie de UFC Conor McGregor en Dustin Poirier een gevecht aangeboden heeft. Dit zou een rematch tussen de twee betekenen.

Conor McGregor nodigde Poirier uit voor een gevecht met hem in Dublin voor een goed doel,” zei White in een interview met Barstool Sports. ‘Dus hebben we ze allebei een gevecht aangeboden. We bieden Dustin en Conor een gevecht aan, dus we wachten op een antwoord van hen beiden. “

Het lijkt erop dat de UFC een gevecht tussen McGregor en Poirier buiten de organisatie niet toe wil staan. McGregor twitterde aan Poirier; “Laten we het gevecht doen, niks met de UFC te maken. “Ik ga akkoord”, schreef Poirier terug.

McGregor vs Poirier 2

Dit lijkt de UFC wakker te hebben geschud. Als McGregor en Poirier tegen elkaar zouden vechten, zou het de tweede keer in hun professionele carrière zijn. Tijdens UFC 178 in september 2014 versloeg McGregor via een een knock-out Poirier in de eerste ronde van het gevecht.

McGregor is sinds januari dit jaar niet meer in actie gekomen. Toen hij Donald Cerrone versloeg tijdens UFC 246. Poirier echter zou komende oktober vechten tegen Tony Ferguson, maar de UFC en Poirier kwamen er in de onderhandelingen niet uit. Wellicht dat het McGregor vs Poirier 2 gevecht wel tot stand komt.

Bekijk ook

ONE INSIDE THE MATRIX II: Pieter Buist treft sterke Rus

De Nederlandse MMA-vechter Pieter Buist keert terug in de kooi bij ONE Championship op 6 ...

TARIK KHBABEZ: ‘Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari’

Vrijdag maakte Glory Kickboxing bekend dat voormalige ONE Championship vechter Tarik Khbabez bij de organisatie ...

Dit zijn de rijkste sporters van de laatste jaren

Dat de absolute topsporters van de wereld jaarlijks tientallen miljoenen verdienen met hun sport is ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page