UFC BEVESTIGT UITVALLEN KHABIB: Nieuwe locatie UFC 249 volgt – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BEVESTIGT UITVALLEN KHABIB: Nieuwe locatie UFC 249 volgt

UFC BEVESTIGT UITVALLEN KHABIB: Nieuwe locatie UFC 249 volgt

Dana White bevestigt dat Khabib niet op UFC 249 zal vechten, maandag of dinsdag wordt de volledige vechtkaart aangekondigd.

Via Twitter reageerde White, waar hij bevestigde dat Khabib Nurmagomedov niet op UFC 249 zal vechten, terwijl hij eraan toevoegt dat de volledige vechtkaart snel wordt aangekondigd.

UFC 249 was oorspronkelijk gepland voor 18 april in Brooklyn, New York. Het evenement zou naar verwachting het hoogtepunt zijn van een langverwachte lichtgewicht titelstrijd tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson.

Geheime locatie

Vanwege de Covid-19-uitbraak en reisbeperkingen zal het evenement echter niet alleen ergens anders dan New York plaatsvinden, maar zal het ook niet Khabib Nurmagomedov bevatten.

Er is volgens ESPN een locatie gevonden aan de westkust van Amerika, verwacht wordt dat deze maandag laat dan wel dinsdag zal worden aangekondigd, alle overige UFC events zullen daar voorlopig worden gehouden.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page