UFC Badboy Covington wil titelgevecht tegen 'cardio kickbokser' Adesanya MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Badboy Covington wil titelgevecht tegen 'cardio kickbokser' Adesanya

UFC Badboy Covington wil titelgevecht tegen 'cardio kickbokser' Adesanya

Colby Covington hoopt op een kans om UFC-goud te winnen in een nieuwe gewichtklasse. Covington zei eerder deze week dat hij de strijd aan wil gaan met UFC-middengewicht kampioen Israel Adesanya.

,,Waarom kan ik niet tegen Adesanya vechten? … Ik zal hem oppakken en op zijn verdomde hoofd laten vallen," vertelde Covington aan Submission Radio. ,,Hij is een cardio-kickbokser. Hij is niet zo'n goede vechter. Hij kan mijn Amerikaanse worstelen niet stoppen. Ik zal die man vernietigen. Hij zal 100% bezwijken onder mijn druk en mijn tempo."

Covington boekt eerder in maart een dominante overwinning op Jorge Masvidal tijdens UFC 272. Waarmee hij zijn plek als het beste weltergewicht onder Usman bevestigt. Het is echter onwaarschijnlijk dat hij binnenkort een derde titelkans krijgt, aangezien Leon Edwards deze zomer naar verwachting Usman zal uitdagen.

Grote gevechten

Usman heeft gezegd dat er in de toekomst een trilogie gevecht met Covington zou kunnen plaatsvinden, maar Covington lijkt te denken dat zijn snelste weg naar een nieuwe kans op UFC-goud waarschijnlijk 185 pond is. Ik wil de fans de grootste en best mogelijke gevechten geven", zei Covington.

,,Maar ik wacht tot de grote gevechten zich presenteren. En de twee grootste gevechten in mijn gedachten, ga Adesanya in elkaar slaan … of vecht tegen Dustin Poirier." Covington daagde voormalig teamgenoot Poirier uit na het verslaan van Masvidal, maar Poirier wees de mogelijke match-up af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws