UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap Nieuws
Nieuws

UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap

UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap

Hoewel het gevecht uiteindelijk een nieuw verlies betekende voor het professionele record van Nate Diaz, is de voormalige UFC lichtgewicht titeluitdager ervan overtuigd dat hij zijn oorlog met Edwards heeft gewonnen. ,,In de echte wereld heb ik dat gevecht gewonnen", zei Diaz tijdens de UFC 263-persconferentie na het gevecht, schijnbaar suggererend dat hij Leon Edwards zou hebben verslagen als het gevecht was doorgegaan.

Glazen kaak

Diaz, nog boordevol vertrouwen heeft een gedurfde boodschap gestuurd naar de Top 5-vechters in zowel de lichtgewicht als de weltergewicht divisie. ,,Ik heb geen glazen kaak zoals jullie. Top 5 lichtgewichten en weltergewichten, je weet wie je bent. Nate Dogg. De echte kampioen", schrijft Diaz onderschrift op Twitter.

Het zou gemakkelijk kunnen worden waargenomen dat Nate Diaz zijn oude rivaal Conor McGregor op de korrel neemt met zijn verwijzing naar "glazen kaak". Diaz plaagde de Ier hiermee na diens TKO-verlies tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws