UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap

UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap

Nate Diaz stuurt een bericht naar de Top 5 lichtgewichten en weltergewichten van de UFC: “Ik heb geen glazen kaak zoals jullie”. Vorige week werd Diaz door de Brit Leon Edwards verslagen maar nu laat de Amerikaan even van zich horen.

Hoewel het gevecht uiteindelijk een nieuw verlies betekende voor het professionele record van Nate Diaz, is de voormalige UFC lichtgewicht titeluitdager ervan overtuigd dat hij zijn oorlog met Edwards heeft gewonnen. ,,In de echte wereld heb ik dat gevecht gewonnen”, zei Diaz tijdens de UFC 263-persconferentie na het gevecht, schijnbaar suggererend dat hij Leon Edwards zou hebben verslagen als het gevecht was doorgegaan.

Glazen kaak

Diaz, nog boordevol vertrouwen heeft een gedurfde boodschap gestuurd naar de Top 5-vechters in zowel de lichtgewicht als de weltergewicht divisie. ,,Ik heb geen glazen kaak zoals jullie. Top 5 lichtgewichten en weltergewichten, je weet wie je bent. Nate Dogg. De echte kampioen”, schrijft Diaz onderschrift op Twitter.

Het zou gemakkelijk kunnen worden waargenomen dat Nate Diaz zijn oude rivaal Conor McGregor op de korrel neemt met zijn verwijzing naar “glazen kaak”. Diaz plaagde de Ier hiermee na diens TKO-verlies tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257.

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page