UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap

UFC Bad Boy Nate Diaz stuurt rivalen tergende boodschap

Nate Diaz stuurt een bericht naar de Top 5 lichtgewichten en weltergewichten van de UFC: “Ik heb geen glazen kaak zoals jullie”. Vorige week werd Diaz door de Brit Leon Edwards verslagen maar nu laat de Amerikaan even van zich horen.

Hoewel het gevecht uiteindelijk een nieuw verlies betekende voor het professionele record van Nate Diaz, is de voormalige UFC lichtgewicht titeluitdager ervan overtuigd dat hij zijn oorlog met Edwards heeft gewonnen. ,,In de echte wereld heb ik dat gevecht gewonnen”, zei Diaz tijdens de UFC 263-persconferentie na het gevecht, schijnbaar suggererend dat hij Leon Edwards zou hebben verslagen als het gevecht was doorgegaan.

Glazen kaak

Diaz, nog boordevol vertrouwen heeft een gedurfde boodschap gestuurd naar de Top 5-vechters in zowel de lichtgewicht als de weltergewicht divisie. ,,Ik heb geen glazen kaak zoals jullie. Top 5 lichtgewichten en weltergewichten, je weet wie je bent. Nate Dogg. De echte kampioen”, schrijft Diaz onderschrift op Twitter.

Het zou gemakkelijk kunnen worden waargenomen dat Nate Diaz zijn oude rivaal Conor McGregor op de korrel neemt met zijn verwijzing naar “glazen kaak”. Diaz plaagde de Ier hiermee na diens TKO-verlies tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page