UFC Baas:'Ik wil ze op hun knieën zien smeken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Baas:'Ik wil ze op hun knieën zien smeken'

UFC Baas:'Ik wil ze op hun knieën zien smeken'

Dana White, de baas van de UFC heeft het zwaar voorzien op illegale UFC-streamers: 'Ik kijk uit naar het huilen en bedelen'. Zegt de vechtersbaas.

Eerder liet White al doorschemeren illegal streamers die de UFC events voor niets aanbieden keihard aan te laten pakken. Nu verdubbelt hij zijn belofte om iedereen die UFC-evenementen illegaal uitzendt, te laten betalen voor hun daden.

White trok onlangs de aandacht toen hij een vage bedreiging plaatste tegen een Instagram gebruiker. Deze beweerde dat hij niet kon wachten om het UFC 257 event met Conor McGregor in de hoofdrol illegaal te streamen.

Vaag

White's reactie was kort maar krachtig. Flik het en we pakken je. Gisteren zette White dit nog even kracht bij. ,,We zijn een van de organisaties die zo proactief zijn geweest op het gebied van piraterij", zei White in een interview met TheMacLife.

,,Ik hou ervan hoe cool en stoer deze jongens zich gedragen op sociale media. Maar laat me je wat vertellen, we hebben veel mensen betrapt. Laat me je vertellen wat ze daarna doen. Ze huilen, en ze smeken om niet vervolgd te worden en al die andere dingen."

We vangen ze

,,We hebben zojuist een enorme hindernis in de piraterij wereld overwonnen. We gaan een aantal van deze jongens vangen in 2021. En ik kijk uit naar het huilen en het bedelen. ik wil ze op de knieën zien smeken. We zullen zien hoe hard ze zijn als ze worden gepakt. "

White zei dat sommige van de illegale streamers eigenlijk oplichters zijn. In Nederland hoeven UFC fans niet lang op zoek om gratis te kijken. Door KIJK.nl worden via Veronica de UFC events gratis aangeboden.

? ZIE OOK ?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws