UFC Baas White: 'Bellator MMA stelt niet zoveel voor'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Baas White: ‘Bellator MMA stelt niet zoveel voor’

UFC Baas White: ‘Bellator MMA stelt niet zoveel voor’

UFC Baas White deelt gevoelige klap uit: 'Bellator MMA stelt niet veel voor'

Bellator is in alle opzichten de belangrijkste rivaal van de UFC, vooral als het gaat om de Noord-Amerikaanse MMA-markt gaat. Toch zegt UFC-president Dana White zich geen zorgen te maken over zijn concurrent.

In een interview met TSN zei White dat hij zich geen zorgen maakt over Bellator. White zei zelfs dat als het gaat om MMA-organisaties buiten de UFC, hij Bellator niet op hetzelfde niveau ziet. Als het gaat om het vergelijken met andere over de hele wereld stelt volgens White Bellator niet veel voor.

,,Echt, als je naar Bellator kijkt, is er niet veel om in geïnteresseerd te zijn. Er zijn veel betere organisaties over de hele wereld die te maken hebben met aanstormend talent. Over de hele wereld zijn er veel geweldige shows te zien. Het enige waar jullie (media) over praten, zijn er twee, terwijl er nog genoeg andere zijn”, zei White.

Weinig talent

Er zijn een aantal andere spelers zoals ONE Championship, PFL en Cage Warriors. Daarnaast zijn er vooral in het verre Oosten een aantal opkomende zoals Brave FC. Ook nam UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov recentelijk voor 1 miljoen een organisatie over die hij omdoopte naar EAGLE FC.

Dat White zo direct uithaalt naar Bellator kan liggen in het feit dat de organisatie een paar vechters overnam. White denkt misschien dat Bellator niet veel talenten heeft. Maar met vechters als Patricio Pitbull, Gegard Mousasi (ex-UFC) en Douglas Lima op de selectie. Staan ​​er een aantal geweldige vechters onder contract bij Bellator. Wat White betreft, ziet hij daar echter niet veel in.

Bekijk ook

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

‘Rico tegen Jamal 4e gevecht gaat er komen!’ (video)

Er kloppen veel vechters aan die een kans willen tegen Rico

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page