UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Dana White geeft Sean Shelby de matchmaker van de UFC de schuld van de zware blessure bij Drakkar Klose. Tijdens de staredown afgelopen week tussen Klose en Jeremy Stephens, liep eerstgenoemde een whiplash op. Hierdoor ging het gevecht tussen beide knokkers niet door.

UFC-baas White is niet blij met de manier waarop Shelby de confrontatie tussen Stephens en Klose afhandelde. White geeft matchmaker Shelby de schuld van het kwalijke incident. Stephens duwde Klose zo hard tijdens hun confrontatie bij de wegingen, dat het een blessure veroorzaakte bij de laatste.

Mag nooit gebeuren

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt. Maar gedurende de tijd van het incident was het aan Shelby de taak om de boel in de gaten te houden.

,,Sean Shelby heeft die gemist. Sean en ik zien het anders. Ik zag het op sociale media en belde hem meteen”, vertelde White maandag in een interview aan TSN’s Aaron Bronsteter. Ik was bij mijn dochter … Ik was in Orlando bij de cheerleading competitie van ESPN.”

,,Ik zag het gebeuren op sociale media en ik belde Sean, en ik had zoiets van: ‘Kerel, waar was je met je hoofd ’ Stephens, hij is een wilde, dat weten we allemaal”, aldus White.

Bekijk ook

Logan Paul tekent bij UFC-moederbedrijf WME, overstap naar MMA nadert?

Paul flirt al lang met een overstap naar MMA

AFGELAST! UFC annuleert titelgevecht Amanda Nunes

De beste vrouwelijke vechter in de UFC, zal nog wat langer moeten wachten op de volgende verdediging van

⚠️ Waarschuwing voor Conor McGregor: ‘Botten genezen slecht’

Conor McGregor hoopt voor de vierde keer tegen Dustin Poirier te vechten.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page