UFC-baas niet blij met uitslag Lewis vs Sergei Pavlovich gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-baas niet blij met uitslag Lewis vs Sergei Pavlovich gevecht

UFC-baas niet blij met uitslag Lewis vs Sergei Pavlovich gevecht

UFC-president Dana White is niet blij en vindt dat het zwaargewicht gevecht tussen Sergei Pavlovich en Derrick Lewis langer had kunnen duren dan het deed.

De Russische Pavlovich sloeg Lewis zaterdagavond vroeg in hun gevecht op UFC 277 naar de grond. De aanval zorgde ervoor dat "The Black Beast" naar voren viel en zijn hoofd op het canvas sloeg. Wat scheidsrechter Dan Miragliotta ertoe bracht in te grijpen en de wedstrijd te stoppen.

Lewis protesteerde onmiddellijk tegen de onderbreking, maar het mocht op dat moment niet baten, aangezien het gevecht slechts 55 seconden na het begin voorbij was. Hoewel White de redenering van Miragliotta begrijpt, vindt hij nog steeds dat Lewis had moeten doorgaan.

Te vroeg

,,Ik denk dat het te vroeg was, maar om eerlijk te zijn ik denk dat Miragliotta een geweldige scheidsrechter. Waarschijnlijk zouden negen van de tien mensen in deze kamer er tussen zijn gesprongen en het gevecht hebben gestopt, inclusief ik. Maar ik ben er niet blij mee.”

Pavlovich behaalde ondertussen de grootste overwinning van zijn carrière door een tweevoudig zwaargewicht titeluitdager te verslaan. De Rus, die vier opeenvolgende UFC-gevechten heeft gewonnen, gelooft dat Miragliotta het gevecht op het juiste moment stopte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws