UFC BAAS: 'Dit is het gevecht dat wij moeten maken' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC BAAS: 'Dit is het gevecht dat wij moeten maken'

UFC BAAS: 'Dit is het gevecht dat wij moeten maken'

Dana White richt zich op Jorge Masvidal vs. Colby Covington in 2021. Volgens de UFC-baas is dat het gevecht waar de fans op zitten te wachten.

UFC-president Dana White hoopt dat de bittere rivalen Jorge Masvidal en Colby Covington in 2021 met elkaar de strijd aan zullen gaan. In een recent interview bevestigde White dat het plan is, om de twee weltergewicht vechters ergens in de komende 12 maanden te laten vechten.

Masvidal en Covington hebben bijna tien jaar samen getraind bij het American Top Team. Maar toen beide mannen naar de top van de weltergewicht ranglijst klommen, werd de goede relatie verstoord.

Te poppelen om te vechten

Covington verliet uiteindelijk ATT voor MMA Masters. Waarna de vrienden rivalen zijn geworden. Sindsdien staan ​​beiden te popelen om elkaar in handen te krijgen.

,,We werken aan dat gevecht. Het is ook het gevecht dat we willen, en hopelijk krijgen we dat dit jaar ook voor elkaar. We hebben vorig jaar alleen maar grote gevechten gehad. Dus hopelijk kunnen we een paar van deze belangrijke gevechten in 2021 ook doen", zegt White.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/betaald-online-mma-vechten-kijken-flink-stuk-duurder-vanaf-januari-2021/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws