Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BAAS: ‘Dit is het gevecht dat wij moeten maken’

UFC BAAS: ‘Dit is het gevecht dat wij moeten maken’

UFC BAAS: 'Dit is het gevecht dat wij moeten maken'

Dana White richt zich op Jorge Masvidal vs. Colby Covington in 2021. Volgens de UFC-baas is dat het gevecht waar de fans op zitten te wachten.

UFC-president Dana White hoopt dat de bittere rivalen Jorge Masvidal en Colby Covington in 2021 met elkaar de strijd aan zullen gaan. In een recent interview bevestigde White dat het plan is, om de twee weltergewicht vechters ergens in de komende 12 maanden te laten vechten.

Masvidal en Covington hebben bijna tien jaar samen getraind bij het American Top Team. Maar toen beide mannen naar de top van de weltergewicht ranglijst klommen, werd de goede relatie verstoord.

Te poppelen om te vechten

Covington verliet uiteindelijk ATT voor MMA Masters. Waarna de vrienden rivalen zijn geworden. Sindsdien staan ​​beiden te popelen om elkaar in handen te krijgen.

,,We werken aan dat gevecht. Het is ook het gevecht dat we willen, en hopelijk krijgen we dat dit jaar ook voor elkaar. We hebben vorig jaar alleen maar grote gevechten gehad. Dus hopelijk kunnen we een paar van deze belangrijke gevechten in 2021 ook doen”, zegt White.


Bekijk ook

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

GLORY Kickbokser Tarik Khbabez in actie bij grote brand (video)

Tarik Khbabez stond eind januari nog in de ring tegenover GLORY Kampioen Rico Verhoeven in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page