Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Baas Dana White zwaar pissed op ringarts

UFC Baas Dana White zwaar pissed op ringarts

UFC-president Dana White was niet blij met de acties van de ringarts die tijdens het UFC Vegas 5: Brunson vs. Shahbazyan-evenement werkte.

Middengewicht veteraan Derek Brunson nam het op tegen Edmen Shahbazyan in de headliner van dit UFC-evenement in Las Vegas.

Na een spannende eerste ronde greep Brunson de controle over de wedstrijd in het tweede frame. Hij kreeg Shahbazyan bijna knock-out in de laatste seconden van de ronde.

Uitgeput

‘Shahbazyan zag eruit alsof hij aan het einde van die ronde al compleet op was.’ zei White op de persconferentie na het gevecht. Derek Brunson, Edmen Shahbazyan Hoewel hij van mening was dat de eerder ongeslagen Shahbazyan mogelijk de tweede ronde gehavend in ging richtte hij zich niet op de scheidsrechter.

Dana White was dus niet kritisch over scheidsrechter Herb Dean. In plaats daarvan haalde de UFC-baas uit naar de onervaren kooidokter. ‘Ik denk dat de dokter het gevecht had kunnen stoppen ā€¦ ten eerste is de dokter duidelijk onervaren. Ik weet niets van de dokter, ik heb hem nog nooit gezien. “

Onverantwoord

“Je hebt Brunson, die die ronde sterk beĆ«indigt, velen zouden kunnen beweren dat het gevecht daar aan het einde van de ronde had kunnen worden gestopt. Ik weet zeker dat de scheidsrechter dacht dat de man tijd zou hebben om terug te gaan, ‘zei White.

“Wat je niet doet is 10 minuten met de man praten terwijl hij gekwetst is. Je weet wat ik bedoel? Stop het gevecht of laat hem doorgaan, maar doe iets. Stop het gevecht of niet. “

Bekijk ook

VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

Top worstelaar en MMA-vechter Joey Berkenbosch heeft afgelopen donderdag een betrapte pedofiel in bedwang gehouden ...

šŸŽ„ DOS SANTOS VS ROZENSTRUIK: Sranang Power of Brazil killer?

Aankomende zaterdagnacht staan Junior Dos Santos en Jairzinho Rozenstruik tegenover elkaar tijdens UFC 252. In ...

ZONDER GENADE: Ontslagen UFC-vechter doorbreekt stilte

Ray Borg heeft zijn eerste openbare verklaring afgelegd sinds zijn UFC-ontslag. Hij werd genadeloos aan ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page