Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-baas Dana White woest na backstage knokpartij in Londen

UFC-baas Dana White woest na backstage knokpartij in Londen

UFC-president Dana White is niet gelukkig na een backstage-vechtpartij tussen de UFC-winnaars Jorge Masvidal en Leon Edwards.

Masvidal pakte zaterdag aantoonbaar de grootste overwinning in zijn carrière en versloeg Darren Till via een knock-out in de tweede ronde.

Wat Leon Edwards betreft, deze breidde zijn huidige winst record uit tot zeven op een rij tijdens het UFC London event van afgelopen zaterdag, dit na het verslaan van Gunnar Nelson via een split decision.

Schelden doet geen zeer

Na afloop had Jorge Masvidal achter het podium ​​interview uit. Leon Edwards kwam met zijn gevolg voorbij lopen en begon een tirade richting Masdival. Deze zei daar later over; “Edwards riep iets en ik zie dat hij dat in mijn gezicht moest zeggen. “

“Ik liep er heen met mijn handen op mijn rug. Edwards ging in de vecht positie staan, he man waar ik vandaan kom is dat een uitnodiging voor meer, “zegt Masdival.

Boosheid

De vechters raakten in gevecht maar werden uiteindelijk uiteindelijk uit elkaar gehaald, maar hun acties na het gevecht bleven niet onopgemerkt. UFC-president Dana White sprak over de backstage-ruzie met ESPN.

ZIE OOK: Backstage vechtpartij na UFC Londen

“Ik kan niet eens geloven dat dit is gebeurd. Wij (de UFC) moeten er veel beter aan doen om ervoor te zorgen dat deze shit niet gebeurt tijdens onze evenementen! “

Bekijk ook

AUW: Geluid brekende knie in MMA-gevecht gaat door merg en been (video)

Dat vechtsporten soms vervelende blessures met zich mee kunnen brengen is geen geheim.

UFC: Gevecht Junior dos Santos vs. Francis Ngannou verplaatst

Junior dos Santos vs. Francis Ngannou stonden eerder gepland voor UFC 239.

Rematch tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor in de boksring

Conor McGregor: ‘Oorlog met Khabib is nog lang niet over’

Hij ging eerder dit jaar met een zelf verklaard pensioen, Conor McGregor, echter speelt aartsvijand Khabib Nurmagomedov nog steeds door zijn hoofd.

REGIO NIEUWS UITGELICHT