UFC BAAS DANA WHITE: 'Tijd dat aantal vechters stoppen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BAAS DANA WHITE: ‘Tijd dat aantal vechters stoppen’

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Tijd dat aantal vechters stoppen’

UFC BAAS DANA WHITE: 'Tijd dat aantal vechters stoppen'

Dana White de grote baas van de UFC vindt dat het tijd is dat enkele van zijn vechters de MMA handschoenen ophangen.

Zo zegt White dat het tijd is voor Tyron Woodley met pensioen te gaan na verlies zijn tegen Colby Covington zaterdag. Ook Donald ‘Cowboy Cerrone wordt niet gespaard door White. Cerrone verloor zijn vijfde wedstrijd op rij.

Woodley werd door Covington via een TKO uitgeschakeld, de Amerikaanse president Trump was er als te kippen bij om Covington te feliciteren wat te zien was op tv. Woodley heeft nu drie gevechten zonder overwinning in de UFC. Hij verloor zijn UFC-weltergewicht titel aan Kamaru Usman. Zijn volgende gevecht tegen Gilbert Burns leverde ook niet veel op.

Einde carrière

“Ik denk dat hij erover moet nadenken om er mee te stoppen. Hij heeft een geweldige carrière gehad, hij heeft een geweldige run gehad, weet je, hij heeft geld verdiend,” aldus Dana White. Zoals de zaken er nu voorstaan, zal Tyron Woodley moeten na denken hoe nu verder te gaan.

Dot geldt ook voor Cerrone, het ziet er niet naar uit dat beide vechters snel nog een gevecht aangeboden zullen krijgen binnen de UFC. Maar als Woodley en Cerrone hopen hun UFC carrière voort te zetten, moeten zij belangrijke wijzigingen aanbrengen voordat zij hun volgende rentree maken

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page