UFC-Baas Dana White stuurt zware waarschuwing uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-Baas Dana White stuurt zware waarschuwing uit

UFC-Baas Dana White stuurt zware waarschuwing uit

Dana White beweert dat hij een nieuwe tactiek in petto heeft voor mensen die in 2021 illegale UFC-streams uit willen zenden. Te beginnen met het UFC 257 event met Conor McGregor in de hoofdrol.

Illegaal streamen van betaalde PPV UFC uitzendingen is zwaar strafbaar. De UFC heeft in het verleden al een groot aantal overtreders aangepakt met miljoenen schadeclaims die volgende tegen de illegale streamers.

Voor degenen die zich niet willen of kunnen abonneren op ESPN + en pay-per-view kopen. Is het opsporen en illegaal kopiëren van illegale streams, een gebruikelijke oplossing geworden om de gevechten te bekijken.

U bent gewaarschuwd

Hoewel het moeilijk is overtreders op te sporen, gaf White aan dat er in 2021 een meer waakzaam proces komt. White stuurde maandag een waarschuwing uit naar een Instagram gebruiker.

Deze plaatse een reactie op een nieuwe UFC 257-promo (McGregor vs Poirier) en aangaf die hij van plan is het gevecht illegaal te streamen. Dat kwam niet goed aan bij White die dan ook reageerde: ,,Ik kan niet wachten jullie te vangen. En er wacht in 2021 een nare verrassing voor jullie”, schreef White.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page