UFC-baas Dana White staat open voor Justin Bieber vs. Tom Cruise gevecht Nieuws
Nieuws

UFC-baas Dana White staat open voor Justin Bieber vs. Tom Cruise gevecht

UFC-baas Dana White staat open voor Justin Bieber vs. Tom Cruise gevecht
UFC-baas Dana White staat open voor Justin Bieber vs. Tom Cruise gevecht

De uitdaging van Justin Bieber aan Tom Cruise om een potje te knokken houdt de gemoederen nog steeds bezig.

Als Justin Bieber serieus blijkt te zijn voor een gevecht tegen Tom Cruise, lijkt UFC-president Dana White open voor het idee om het gevecht te boeken.

White was onlangs te gast op de Guerilla Cross Radio van LVSportsBiz. De UFC-baas gaf toe dat hij niet zeker wist of Bieber serieus was. Hij is niet gecontacteerd door de popster en is niet eens zeker of Cruise bereid is om op zijn leeftijd te vechten.

Dan maar bij de UFC

Als beide partijen echter geïnteresseerd waren, zei White eenvoudigweg: "we kunnen praten". Vorige week daagde Bieber willekeurig Cruise uit op Twitter, tagde Dana White in de Tweet en vroeg hem om een ​​gevecht tussen hen in de Octagon te boeken.

ZIE OOK>> Justin Bieber daagt Tom Cruise uit tot een gevecht

Bieber verduidelijkte later echter dat hij maar een grapje maakte en toegaf dat Cruise waarschijnlijk de vloer met hem zou aanvegen. Maar White lijkt duidelijk als Bieber en Cruise toch willen knokken dan staan de deuren bij de UFC open.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws