UFC Baas Dana White reageert op arrestatie Conor McGregor MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Baas Dana White reageert op arrestatie Conor McGregor

UFC Baas Dana White reageert op arrestatie Conor McGregor
UFC Baas Dana White reageert op arrestatie Conor McGregor

Dana White geeft commentaar op beschuldigingen van aanranding tegen Conor McGregor. "Met zo'n levensstijl ga je fouten maken."

Afgelopen weekend werd McGregor aangehouden in de Franse regio Corsica nadat hij beschuldigd was van aanranding en onfatsoenlijk gedrag. Op zaterdagavond gaf UFC-president Dana White commentaar op de recente beschuldigingen van aanranding tegen voormalig UFC-kampioen in twee divisies Conor McGregor.

"Of je nu met pensioen bent of niet, je kunt jezelf in de problemen brengen", zei White. "Ik weet niet genoeg over de situatie van Conor. Ik weet er niets van. Ik weet wat je hebt gelezen. Ik heb dezelfde dingen gelezen. Conor is met pensioen, ik heb niet met hem gepraat. Ik weet zeker dat hij mijn hulp of advies niet nodig heeft, maar als hij dat heeft, kan hij bellen. "

Het gebeurt

"Jullie moeten je realiseren stel je voor hoe het is in Europa. Er zijn er die als oude mensen in paniek raken als hij voorbijgaat. Dat soort dingen, gebeurt als je in dat soort levensstijl zit. Je probeert naar buiten te gaan en je probeert normaal te doen en je probeert normaal te zijn, en dat is soms moeilijk. "

Ik verdedig Conor op geen enkele manier, of vorm. Ik weet niet genoeg over zijn situatie om er überhaupt over te praten. Ik weet wel dat ik eerder met hem in het openbaar met hem uitgegaan ben en het soms een ongeldig projectiel. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws