UFC BAAS DANA WHITE: Nate Diaz zal 'zeker' weer vechten MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC BAAS DANA WHITE: Nate Diaz zal 'zeker' weer vechten

UFC BAAS DANA WHITE: Nate Diaz zal 'zeker' weer vechten
UFC BAAS DANA WHITE: Nate Diaz zal 'zeker' weer vechten

UFC-president Dana White zegt dat de weltergewicht-superster Nate Diaz 'zeker' weer zal vechten in de UFC, hoewel hij niet precies weet wanneer.

Diaz is een van de grootste supersterren in de UFC, maar hij heeft sinds november 2019 niet meer gevochten. Hij verloor toen hij via TKO van Jorge Masvidal in een strijd om de allereerste UFC BMF-titel.

Er zijn geruchten geweest over een mogelijke rematch tussen Diaz en Masvidal, evenals een potentieel trilogiegevecht tussen Diaz en rivaal Conor McGregor. Maar tot nu toe is er niets geboekt.

Hij zal zeker weer vechten

In gesprek met Kevin Iole van Yahoo! Sport zei White dat hij, hoewel hij niet weet wanneer Diaz opnieuw zal vechten, 'zeker' verwacht dat de superster weer in de Octagon stapt.

'Absoluut. Vast en zeker. Ik denk dat Nate weer zal vechten in de UFC, 'zei White over een mogelijke terugkeer van Diaz. Tegen wie blijft ook nog even onzeker. Potentiële tegenstanders die worden genoemd zijn Conor McGregor, en Jorge Masvidal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws