UFC Baas Dana White is ‘pislink’ op scheidsrechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Baas Dana White is ‘pislink’ op scheidsrechter

UFC Baas Dana White is ‘pislink’ op scheidsrechter

SCHEIDSRECHTER IN HET NAUW: UFC Baas Dana White pislink

Dana White is diep ongelukkig met enkele van de scheidsrechters die zaterdagavond bij UFC 251 zijn hun werk deden. Kortom de UFC baas is pislink.

De UFC-president bekritiseerde de onderbreking in het bantamgewicht titelgevecht tussen Petr Yan en Jose Aldo. Yan stopte de Braziliaanse legende in de vijfde ronde van hun titelgevecht. Yan domineerde de veteraan Aldo en nam bleef op hem in hakken, terwijl het blad uit diens hoofd sijpelde.

Te lang doorgegaan

De officiële onderbreking van het gevecht kwam om 3:24 van ronde vijf, maar White denkt dat de scheidsrechter veel eerder had moeten ingrijpen. ‘Vreselijke, vreselijke onderbreking door de scheidsrechter’, vertelde White aan verslaggevers op de persconferentie na het gevecht.

“Het had veel eerder moeten worden gestopt, weet je. Het lijkt erop dat we onze scheidsrechters en juryleden hier op ‘Fight Island ‘moeten aanscherpen. ik wordt hier pislink van.” Of de scheidsrechter een reprimande heeft gehad is niet bekend. Dat het gevecht eerder gestopt moet worden lijkt evident.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page