UFC baas Dana White: 'Holland is top voor vechtsporten' (video) Nieuws
Nieuws

UFC baas Dana White: 'Holland is top voor vechtsporten' (video)

UFC baas Dana White: 'Holland is top voor vechtsporten' (video)

In aanloop voor het UFC 245 evenement wat deze zaterdag 14 december plaatsvindt, werd UFC president Dana White geïnterviewd door Veronica Fight.

Het team van Veronica Fight welke aanwezig voor is het event van zaterdag, maar ook die van afgelopen weekend kreeg White voor de camera. In het gesprek dat Veronica's Fabrice Deters had met White maakte de grote baas van de UFC duidelijk dat hij Nederland een 'broeinest' voor de vechtsport vindt.

Strijd om de titel

Ook werd er gesproken over het titelgevecht tussen de Braziliaanse Amanda Nunes, die wordt uitgedaagd door de Nederlandse Germaine de Randamie. White zegt hierover, "deze partij kun je zien als de beste MMA-vechter Nunes, tegen de beste vrouwleijke kickbokser binnen de UFC, Germaine de Randamie."

ZIE OOK >> De dag dat Amanda Nunes een flink pak slaag kreeg

Nunes en De Randamie ontmoette elkaar al eerder in wat uitmondde in een overwinning voor de Braziliaanse, ook voor het aankomende gevecht is zij aangemerkt als favoriet, al kan De Randamie altijd voor een verrassing zorgen en wellicht de titel mee naar huis nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws