🎥 | UFC BAAS DANA WHITE: ‘Dit is de reden dat Conor McGregor stopt’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 | UFC BAAS DANA WHITE: ‘Dit is de reden dat Conor McGregor stopt’

🎥 | UFC BAAS DANA WHITE: ‘Dit is de reden dat Conor McGregor stopt’

Zondag kondigde Conor McGregor zijn definitieve pensioen aan. Dit is de derde keer in vier jaar dat McGregor zegt te stoppen.

Tijdens de persconferentie na UFC 250 in Las Vegas zondag zegt UFC president Dana White begrip te hebben dat McGregor stopt. “Ik snap het wel zegt White, de wereld staat op zijn kop, corona, rellen noem maar op. Mijn vechters hebben daar ook last van, “aldus White.

“Wij zijn de enige die nog vechtsport events organiseren. Ik sta ook onder druk, de vechters ook die willen knokken. Daarom zegt Conor nu te stoppen.” Er is veel aan de hand, iedereen wil meer geld om te vechten, Jones en Masvidal bijvoorbeeld. Ik voorspel dat er veel media mensen zullen worden ontslagen en dan vragen zij toch om geld, het is niet normaal. “

Conor heeft veel geld verdiend

McGregor hoeft zich niet druk te maken als het om geld gaat zegt White: “Wisten jullie dat zijn Proper Eight Whisky merk absurd veel drank verkocht heeft de afgelopen tijd. Conor zit niet te springen om geld hij heeft zijn schaapjes op het droge. “

“Hij wil gewoon knokken net als de rest en zit nu als iedereen gedwongen thuis, dat is het. ” Uit de woorden van White is op te maken dat hij McGregor zijn 3e aangekondigde pensioen in 4 jaar niet al te serieus neemt. “Zo is Conor, zo doet hij altijd. ” White zegt dat McGregor de UFC een groot stuk vooruit heeft gebracht. Bekend gemaakt op plekken in de wereld waar nog nooit iemand van de UFC had gehoord.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page