UFC Baas Dana White: ‘Conor McGregor wil Jorge Masvidal’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Baas Dana White: ‘Conor McGregor wil Jorge Masvidal’

UFC Baas Dana White: ‘Conor McGregor wil Jorge Masvidal’

In een radio-interview op donderdag vertelde UFC-president Dana White dat superster Conor McGregor een gevecht tegen Jorge Masvidal wil.

McGregor werd onlangs geboekt voor zijn comebackgevecht tegen Donald Cerrone op UFC 246 op 18 januari in T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. In een interview met 101.6-FM in Washington, D.C., sprak White over een mogelijke McGregor v. Masvidal matchup.

ZIE OOK >> Conor McGregor treft Donald Cerrone in januari

“Conor heeft me verteld en hij wil absoluut een gevecht met Masvidal. Dus we zullen zien wat er gebeurt, “zei White. Hiermee lijkt het idee van een rematch tegen UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov in de eerste helft van 2020 van de baan.

Echte kaskraker

Het feit dat McGregor tegen Cerrone vecht op 170 pond, wat aanvankelijk als een verrassing voor velen kwam, lijkt erop te wijzen dat daarna een gevecht tegen Masvidal volgt.Eerdere verklaarde White al dat de overstap van McGregor naar 170 pond en de partij tegen Cerrone een gewenning is voor de Ier om op dat gewicht te vechten.

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar als McGregor Cerrone verslaat, zou een gevecht tegen Masvidal spoedig een realiteit kunnen worden. McGregor gaat voor de grootst mogelijke gevechten, Masvidal wil ook grote geldgevechten, dus is hij waarschijnlijk erg geïnteresseerd in het vechten tegen McGregor, wat zeker een kaskraker zal worden.

Bekijk ook

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page