UFC BAAS DANA WHITE: 'Conor McGregor kan het wel vergeten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC BAAS DANA WHITE: 'Conor McGregor kan het wel vergeten'

UFC BAAS DANA WHITE: 'Conor McGregor kan het wel vergeten'
UFC BAAS DANA WHITE: 'Conor McGregor kan het wel vergeten'

Dana White is er duidelijk over, Conor McGregor is met pensioen dus een topgevecht kan hij wel schudden. "Ik loop niet als een schoothondje achter hem aan."

Voor Dana White staat een vechter die er de brui aangeeft niet hoog op zijn lijstje voor een gevecht. Of deze nu Conor McGregor heet of niet. Na het UFC 250 event eerder deze maand kondigde Conor McGregor verrassend genoeg zijn pensionering (opnieuw) aan.

De Ierse superster onthulde dat hij problemen had met de UFC die tot de beslissing leidde. De Ier zei dat leidinggevenden van de UFC 'tijdens gesprekken over zijn carrière' hem wilde imponeren en over hem heen wilden lopen.

Geen schoothondje

White werd gevraagd om commentaar, en wat de UFC-president betreft, is en blijft McGregor met pensioen. "Ik loop niet achter vechters aan die niet willen knokken. We bieden jongens drie gevechten per jaar aan. Je krijgt drie gevechten per jaar, als je niet wilt vechten, heb ik een rooster vol met mensen die wel willen vechten. "

McGregor is verreweg de grootste naam in de geschiedenis van UFC. Maar met de manier waarop het bedrijfsmodel nu is opgezet, hebben ze veel gegarandeerde contractuele deals. Zoals de lucratieve ESPN-deal. Dit betekent dat ze niet sterk hoeven te vertrouwen op ticket verkoop en ook niet op welke vechter er in de MMA-kooi staat. Dus lijkt McGregor minder belangrijk dan voorheen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws