UFC-baas Dana White boos over gebrek aan respect – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-baas Dana White boos over gebrek aan respect

UFC-baas Dana White boos over gebrek aan respect

Dana White de grote baas van vechtsport organisatie UFC is boos over het niveau van dispresct dat wordt getoond aan Donald “Cowboy” Cerrone.

Cerrone gaat het opnemen tegen Conor McGregor op UFC 246 en is een echte MMA-veteraan. Met een stijl die zo opwindend is om naar te kijken, is het geen wonder dat Cerrone’s carrière meer dan tien jaar heeft geduurd. Tegen Conor McGregor geven veel mensen op sociale media hem echter geen kans om te winnen.

En voor UFC-president Dana White is het gegeven dat fans denken dat Cerrone geen kans maakt absoluut ongeloofwaardig. Met een record van 36 overwinningen en 13 verliezen is is dit volgens White een bewijs van de vaardigheden van Cerrone. Nu McGregor terugkeert, staan ​​veel fans sceptisch tegenover Cerrone als het gaat om het zijn van een competitieve tegenstander.

Niet te geloven

Fans op alle sociale media hebben zelfs laten doorschemeren dat ze het gevoel hebben dat Cerrone slechts een oefenrondje is voor McGregor. Een die Conor gemakkelijk kon winnen, zodat de UFC de munitie zou hebben die ze nodig hebben om een ​​rematch tegen Khabib te regelen.

“Het is niet te geloven dat MMA-fans denken dat Cerrone geen kans maakt tegen McGregor, de man heeft een groot record en zal vechten voor wat hij waard is. Dit heeft hij ook laten zien in zijn gevecht tegen Tony Ferguson, ij verloor maar liet een vechter hart zien. Ik ben echt ontsteld dat fans hem zo afschrijven,”aldus White. 18 januari zal uitwijzen of McGregor echt terug is of dat Cerrone hem zal verslaan.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page