UFC Baas Dana White: 'BJ Penn zal nooit meer vechten' Nieuws
Nieuws

UFC Baas Dana White: 'BJ Penn zal nooit meer vechten'

UFC Baas Dana White: 'BJ Penn zal nooit meer vechten'
UFC Baas Dana White: 'BJ Penn zal nooit meer vechten'

Volgens UFC president Dana White zal Hall of Famer BJ Penn niet meer terugkeren naar zijn organisatie.

White doet de opmerkelijke uitspraak nadat video's zijn opgedoken van de 40-jarige die onlangs in Hawaii betrokken was bij meerdere straatgevechten, volgens Ariel Helwani van ESPN.

"Hij zal niet meer vechten," zei White. Het is moeilijk voor mij om hem af te wijzen, maar na wat ik op die video heb gezien, moet BJ zich concentreren op zijn persoonlijke leven en zichzelf bijeen pakken voordat hij weer over vechten nadenkt," voegde White eraan toe.

Einde oefening

Ondanks de recente ontwikkelingen wordt Penn grotendeels beschouwd als een van de beste MMA-vechters in de geschiedenis, nadat hij prestigieuze UFC-titels in twee verschillende gewichtsklassen heeft gewonnen. In juli stond een gevecht tussen Penn en Nik Lentz gepland, deze ging niet door en werd verschoven naar november.

ZIE OOK >> BJ Penn verwikkeld in straatgevecht

Penn heeft sinds 2010 geen professionele wedstrijd meer gewonnen en White heeft veel kritiek gekregen omdat hij hem een plek met UFC-kaarten heeft blijven geven. Nu lijkt het doek voor Penn definitief gevallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws